"Lopullinen koko täytyy neuvotella yhdessä lääkärin kanssa"

Hei mä oon kolmekymppinen, kolmekymppinen… Eli joo vasta täytin 30 vuotta ja sen kunniaksi päätin ottaa itselleni suuremmat tissit. Ajatus on ollut mielessäni jo noin 5 vuotta, sillä minulla on todella pienet rinnat. Nyt viimein sain riittävästi rahaa kasaan operaatiota varten ja ajattelin suorittaa sen virossa.

Syy miksi päädyin siihen, että leikkautan rintani virossa, on se, että luin aiheesta paljon eri blogeista sekä keskustelupalstoilta. Erityisesti päätöksenteossani auttoi silikonit.info niminen verkkosivu, jossa keskustellaan pääsääntöisesti plastiikkakirurgiasta. Suosittelen kyllä lukemaan palstaa, jos on aikeissa ottaa implantit, ainakin omaa päätöstä se helpotti.

Virossa koko leikkaukseen kuluu kuulemma puolet vähemmän rahaa. Siis leikkaus ja leikkauksen jälkeiset hoitoaineet ovat siellä paljon halvemmat. Koko lystistä joutuu kuulemma maksamaan noin 4000 euroa ja suomessa vastaava leikkaus maksaa jotain 8000 euroa, joten minulle ei tämän jälkeen ollut enää epäselvää, että missä leikkauksen tulen suorittamaan.

Aikeissa on varata aika konsultointiin ihan näillä näppäimillä, mutta vielä en ole 100% varma, minkä klinikan palveluksia käytän. ArtiaClinic vaikuttaa suhteellisen edulliselta ja siellä myös eräs tuttavani oli käynyt. Tuttavani ei tosin ollut käynyt siellä rintaleikkauksessa, vaan hänelle oli tehty kasvojenkohotus. Hän suositteli minulle tätä paikkaa, mutta ajattelin kuitenkin vielä hetken aikaa katsella myös muut vaihtoehdot läpi. Tähän klinikkaan tulen todennäköisesti kuitenkin päätymään, sillä toimenpiteen hinta alkaa 3700 eurosta ja omaan budjettiin on varattu 5000 euroa leikkaukselle, luin myös paljon hyvää kyseisen paikan kirurgeista.

Kauneusleikkaus virossa

Rintaimplanttien kokoa en ole vielä ihan tarkkaan miettinyt, mutta luulen, että tulen ottamaan noin 250cc – 300cc implantit. Mitoiltani olen aika lyhyt, 155cm ja painoa on 48 kiloa, eli liian isot rinnat eivät tähän varteen käy. Päädyin tähän kokoon kyselemällä netin keskustelupalstoilta muilta henkilöiltä apua. Ihmiset kyllä ohjeistivat, että lopullinen koko täytyy neuvotella yhdessä lääkärin kanssa. En kuitenkaan halua mitään Pamela Andersson tyylisiä rintoja vaan ihan anatomiset rinnat. Noh konsultaatiossa varmaan selviää sitten paremmin minkä tyyliset rinnat minulle laitetaan.

Tämä ei siis ole mikään hetken mielijohde, vaan tein päätöksen, että kun täytän 30, niin ostan itselleni lahjaksi isommat rinnat. Olen perehtynyt hyvin aiheeseen ja tiedän sen olevan riskitön toimenpide. Tietenkin joka leikkaukseen liittyy aina riskejä, mutta riskejähän pitää aina elämässä ottaa ;) Mietin myös, että ottaisinko itselleni hieman huulitäytettä samalla reissulla, mutta ehkä jätän sen seuraavaan kertaan. Vanhemmalla iällä tulen sitten varmaan ottamaan myös kasvojenkohotuksen, sillä kasvojenkohotuksen ottanut tuttavani näytti leikkauksen jälkeen todella nuorekkaalta ja hyvältä.

Joo kirjotan varmaan matkakertomuksen myöhemmin ja miten leikkaus meni. Saattaa olla, että lisään myös ennen ja jälkeen kuvia. Nyt en ole ylpeä nykyisistä rinnoistani, joten en vielä uskalla kuvia laittaa. Mutta tarkoituksena olisi kuitenkin kertoa fiiliksistä rintaleikkauksen jälkeen ja kuinka ne vaikuttavat minun elämääni.